כאבים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

20/01/2016 | 13:12 | מאת: אני

ד"ר שלום. לפני כחמישה שבועות עברתי מתיחת זרועות (צלקת אנכית מבית השחי ועד המרפק). האם זה נורמלי שעדיין אינני מצליחה לישר את הידיים גבוה עד הסוף כלפי מעלה (כשאני מרימה את היד כלפי מעלה עד הסוף יש מעין מעצור לקראת סוף ההרמה). מתי אוכל להרים לגמרי את היד עד הסוף? תודה רבה

שלום לך, לעיתים הבצקות באזור הניתוח (נפיחות) או הצלקת באזור בית השחי מפריעות בהשלמת התנועה. טווח תנועה זו צפוי להשתפר עם הזמן. מציעה שתפני למנתח ותקבלי הדרכה באשר לתרגילי פזיותרפיה שמומלץ לבצע כדי להגדיל את טווח תנועת הכתף לאחר הניתוח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן