שאיבה, בודי טייט המסת שומן..

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/12/2015 | 07:36 | מאת: מבולבלת

שלום דוקטור אני בת 39 1.65 שוקלת 63 קילו, (ממוצעת) אני מעונינת לחטב את "הגלגל" הקטן בבטן ואת הירכיים הפנימיות+חיצוניות. אני מבולבלת מכל השיטות המוצעות היום בשוק, אני לא מעוניינת לבצע ניתוח "גדול" ולעניות דעתי אני חושבת שגם לא צריך. אודה באם תשפכי לי מעט אור לגבי המסת שומן ושאיבת שומן מה ההבדל ביניהם ואיזה טיפול נותן תוצאה טובה יותר? כמו כן האם ניתן לשאוב שומן מצידי הברך (מאוד מפריע לי השומן בצידי הברך מה שגורם לרגל לא ישרה...) תודה מראש

שלום לך, ניתן לחטב את האזורים שציינת באמצעות שאיבת שומן. קיימים מכשירים אשר מאפשרים למנתח לרכך או להמיס את השומן כשלב מקדים לשאיבה. עם זאת, לדעתי כל מנתח מנוסה יכול לבצע שאיבות שומן רגילות בצורה מיטבית באמצעות כל מכשיר. בחירת מכשיר כזה או אחר לרוב מושפעת מנדסיונו של המנתח עם המכשיר הספציפי, כאשר מטרתנו הנה תמיד למכסם את התוצאה האסתטית עם מינימום תופעות לוואי וסבוכים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן