מתיחת בטן היקיפית

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

01/12/2015 | 02:33 | מאת: רון

שלום דר פרידמן היקרה,ירדתי 100 קילו במשקל ביצעתי מתיחת בטן היקפית..כשאני עומד הכל ניראה מתוח,אך כשאני צובט את הבטן יש מה לתפוס..וכשאני במצב ישיבה יש כרס..הייתי בביקרות אצל הרופא רשם רפיון משני בעור משו כזה,מה עושים במצב כזה?וכשאני יושב ומיתכופף טיפה נהיה קפל עור בבטן עליונה בצד בין הציצי לטבור..בבקשה תעזרי לי רון המתוסכל..

רון שלום, ראשית אני מברכת אותך על ירידה כה משמעותית במשקלך! לשאלתך, אכן מאוד שכיח רפיון עור משני בקרב אנשים שירדו במשקלם ועברו ניתוחים לעיצוב הגוף, אך לרוב מידת החומרה הנה קלה. רפיון העור הזה שלאחר הניתוחים נובע מאיכות העור הירודה, אשר נוטה להתרופף מחדש במידה קלה. על מנת להתרשם האם יש צורך במתיחה נוספת של העור יש לבדוק אותך.

03/12/2015 | 21:42 | מאת: רון

יכול להיות שהפופיק ישאר סגור בגלל הרפיון שהעור קיבל?כי כשאני תפוס תעור מסביב לפופיק ומרים אותו בחצי סנטיצטר הפופיק ניפתח.זתומרת שהחור של הפופיק חצי סנטיצטר למעלה לפי מה שניראה לי..או שעדיין יש נפיחות?כי עדיין עבר רק 4 שבועות..

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן