כמה זמן אחרי ניתוח מתיחת בטן אפשר לעשות ניתוח

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/10/2015 | 20:46 | מאת: מאיר

שלום אני חודש וחצי לאחר מתיחת בטן , ואני אמיר לעבור ניתוח גניקומסטיה, רציתי לשאול כמה זמן אחרי מתיחת בטן אפשר לעבור עוד ניתוח ? אמור להיות הפרש זמן?

מאיר שלום, ניתן לבצע מתיחת בטן ותקון גניקומטיה יחד, או מצד שני לפצל בין הניתוחים. כאשר מחליט המנתח לפצל בין הניתוחים, מומלץ להמתין עד שהבצקות הניתוחיות חולפות, ואז לבצע את השלב השני, וזאת בהתחשב במבנה גוף, כמות הבצקת ברקמה (נפיחות)' סוג ניתוח הגניקומסטיה, ושאיפות המטופל. לעיתים משך הזמן שציינת מספיק אולם לעיתים אמליץ להשלים 3 חודשים המתנה בין הניתוחים. בהצלחה !

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן