נפיחות סביב הטבור לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

26/09/2015 | 20:35 | מאת: חיים

שלום אני 3 וחצי שבועות ועדיין יש לי נפיחות והתקשות ליד הטבור מה שטיפה מכווץ את הטבור ונראה כמו חריץ. וזה מתחיל לכאוב לי. יש לי עוד שבוע לתור לרופא אבל אני בלחץ שזו התוצאה הסופית. יש לי עוד כמה שאלות, אם אני אתחטב אחרי מתיחת בטן ואעלה מסת שאחר, יש מצב שיראו קוביות/שריר / חטיבות כלשהי? יש לי עוד כמה קילוגרמים לרדת בשביל להתלבט זה יכול לגרוע מהתוצאה הסופית?

חיים שלום, התוצאה הסופית מניתוח מתיחת בטן מתקבלת בין חצי שנה לשנה לניתוח, ובמידה והמטופל מבצע פעילות גופנית ומוריד עוד קצת במשקלו, התוצאות אף ישתפרו עם השנים. באשר לקוביות, במידה ורקמת השומן שלך דקה, ניתן לראות את הקוביות לאחר ניתוח מתיחת בטן. במידה ואתה רזה כיום, ניתן גם לבצע שאיבת שומן מיוחדת לחיטוב שרירי הבטן, לאחר ניתוח מתיחת בטן. פעולה זו קרויה HIGH DEFINITION VASER לחיטוב שרירי הבטן.

07/10/2015 | 20:39 | מאת: חיים

אני רזה אך לא חטוב מספיק בשביל שיראו את שירירי הבטן, ולגבי הניתוח שאמרת זה במקרה מה שעושים במתיחת בטן שקושרים את השרירים? לי קשרו את השרירים ועשו שאיבת שומן, אך עדיין לא רואים קוביות, השאלה אם ארד ואתחטב ואעלה מסת שריר וכו, העור יתהדק/שיראו את הקוביות ?!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן