מתיחת בטן ובקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

08/07/2015 | 23:30 | מאת: ענת

הופניתי לבדיקת אולטרסאונד עקב כאבים בטבור ובמפשעה. בבדיקה לא נמצא בקע בטבור ובמפשעה נמצא בקע קטן שמכאיב לי מאוד. אני מעוניינת במתיחת בטן. האם מנתח פלסטי יכול לתקן גם בקע מפשעתי בניתוח מתיחת בטן?

ענת שלום, ניתן לבצע ניתוח משולב אשר יכלול מתיחת בטן אשר תבוצע ע"י כירורג פלסטי ותקון בקע מפשעתי אשר יבוצע ע"י כירורג כללי. השלוב הזה בהחלט אפשרי, ובו ננצל את אותה ההרדמה כמו גם את אותו החתך הניתוחי לצורך טפול בשני האזורים בו זמנית.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן