סיבוכים של שאיבת שומן ומתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

01/04/2015 | 01:58 | מאת: נועה

שלום לך אני מתעניינת בניתוח זה וקראתי רבות על הסיבוכים האפשריים .הייתי רוצה לדעת ממה יכולים לנבע סיבוכים של נמק ו או זיהום אחרי הניתוח. תודה מראש

נועה שלום, שעור הסבוכים לאחר ניתוח זה מאוד נמוך. לרוב מדובר בסבוכים קלים, המטופלים במרפאה ואינם משאירים נזק תמידי. במידה ואספקת הדם באזור הניתוח אינה טובה, בעיה העשויה להיווצר בתנאים מסוימים, עלולים להתפתח סבוכים כמו הפרעות מסוימות ברפוי, ובהם נמק או זיהום. את מוזמנת להגיע לייעוץ , 03-6045777, בהצלחה!

07/04/2015 | 03:43 | מאת: נועה

הפחד שלי הוא שלא אוכל להםסיק לעשן לפני הניתוח. זה חלום ישן..מתיחת הבטן. ומתוך מספר חברות שעברו בהצלחה את הניתוח ..אחת הסתבכה בנמק וזיהום. לא היו לה שום מחלות נלוות או בעיות בכלי דם.וזה קרה. למעט עישון. מה עוד יכולות להיות הסיבות שתלויות בנו?

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן