ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

29/03/2015 | 12:10 | מאת: דניאל

שלום! בת 41 אחרי 3 לידות מעוננית לעבור ניתוח למתיחת בטן , הבטן שלי ניראת כמו בטן הריונית ודי קשה .כאילו באמת זה הריון . עשיתי אולטרסנד רחם , אולטרסנד אבריים פנימיים והכל נימצא תקין. האם ע"מ למצוא את הסיבה לכך יש לעשות עוד בדיקות.... יש לציין שאני סובלת הרבה שנים מכאבי גב יש לי פריצת דיסק . האם הניתוח יכול לעזור בהקלה על הכאבים ? מבנה גופי הוא צר ורזה 1.74 רק הבטן בולטת . האם יש רופא שממולצץ ללכת אילו לפני קבלת החלטה של ניתוח ?

הי דניאל, מדבריך משתמע שאת סובלת מחולשה נכרת של דופן הבטן. במקרים כאלו לעיתים קיימת בעיה משולבת הכוללת דיאסטזיס חמור (התרחקות בין השרירים) יחד עם שרירי בטן חלשים. כל אלו מחלישים את התמיכה בגב, מפריעים ביציבה תקינה ולעיתים גם מונעים פעילות גופנית. מצב כזה עשוי להחמיר את הבעיה הכרונית של כאבי הגב מהם את סובלת. אני מניחה שניתוח מתיחת בטן עשוי לסייע לך בחזרה לפעילות גופנית ובחיזוק השרירים במרכז גופך, החיוניים לתמיכה ולחיזוק הגב ורצפת האגן. מומלץ לפנות לבדיקת כירורג פלסטי. את מוזמנת להגיע לייעוץ, לקביעת תור בטלפון 03-6045777, בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן