לאחר שאיבה מהבטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

09/03/2015 | 20:32 | מאת: שירן

היי, אני לאחר שאיבה של ליטר מאזור הבטן. עדיין עם המחוך. מה בעצם תפקיד המחוך? מאוד לא נוח להסתובב איתו ותהיתי האם גם בשאיבה קטנה יש צורך בו לזמן ממושך (חודש). מה דעתך? כרגע אני לא מרוצה מהתוצאות ויודעת שבמקרה של צורך בתיקון עלי לשלם על חדר ניתוח. מהי העלות לשעה של חדר ניתוח?

הי שירן, המחוך וחגורת הבטן אמורים ליצור לחץ קל מתמיד על הרקמה אשר עוברת שאיבת שומן, וכך לסייע בירידת הבצקות הנגרמות באופן נורמאלי עקב הנתוח. אני ממליצה לבישה של המחוך כחודש מהשאיבה. תוצאות סופיות את צפויה לראות רק כחצי שנה מהשאיבה. עלויות חדר הניתוח משתנות בין בתי חולים שונים ולכן יש לבדוק נתון זה דרך מרפאת המנתח הספציפי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן