להפטר ממצבורי שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

23/02/2015 | 22:51 | מאת: דניאל

היי, לאורך שנים אני סובלת ממצבורי שומן עקשניים באזור הירכיים והישבן (גנטיקה לא משהו...), למרות שמשקל גופי יחסית יציב ונמוך- 53 ק"ג. האינטרנט מלא בפתרונות, שמהמון פורומים וכתבות באינטרנט הבנתי שרובם פיקטיביים (למעט שאיבת השומן, שהבנתי שכלל לא רלוונטית לי). בקצרה- אני חיילת, ולכן מחפשת את הפתרון הטוב ביותר להשקיע בו את מעט הכסף שיש לי. מצד שני- מחפשת משהו "פשוט", לא איזה ניתוח בהרדמה מלאה עם סיבוכים (בסופו של דבר, אני לא שמנה בכלל). שמעתי על המסת שומן בקור... הבעיה שבארץ יש רק רופא אחד שעושה את הטיפול, ואין עליו/על הטיפול חוות דעת (כל הכתבות בכל האתרים נכתבו ע"י אותו רופא). באינטרנט אין שום דעה חד משמעית ואשמח להמלצה מגורם אובייקטיבי- מה עושים? (אגב, מהתייעצות עם ד"ר עזריה בנוגע לבודי טייט, קיבלתי המלצה לא לעשות את הטיפול בגלל העור שלי, שלטענתו בעייתי)

דניאל שלום מדבריך אני מבינה שלמרות גילך הצעיר, איכות עורך באזורי ההשמנה אינה תקינה. לכן כנראה הכירורג הפלסטי שבדק אותך העריך שאינך מתאימה לשאיבת שומן. כפי שידוע לי, הטיפול בהמסת שומן בקור אינו חלופה טובה באיכותה לניתוח שאיבת שומן ובאשר לעלויות, אלו אינן נמוכות יותר.

02/03/2015 | 19:39 | מאת: דניאל

אוקיי... האם יש לך הצעה אחרת רלוונטית?

17/10/2016 | 18:44 | מאת: מצטרפת לשאלה של דניאל..

בבקשה תציעי חלופות ?

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן