ברוך הירש 14 ב"ב

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/01/2015 | 07:53 | מאת: הלה

שלום רב, אני מועמדת לניתוח הסרת סינר ומתיחת בטן , אני עדיים עם עודף משקך של כ 20 ק"ג ואחרי ירידה של 25, הניתוח הוא עקב דלקות חוזרות ונשנות באזור הסינר. העניין הוא שיש צורך לבצע גם ניתוח שאיבת שומן בירך הפנימית. א. האם ניתן לשלב בניתוח אחד? ב. אם לא איזה ניתוח לעשות קודם, בטן או יריכיים. תודה על תשובתך

שלום לך, לאור המידע שנתת, הצעתי הנה לדחות את הניתוח עד השלמת הירידה במשקל. ניתן לבצע ניתוחים משולבים, בהתאם לצרכים האסתטיים שלך ונסיון המנתח, וזאת כל עוד מצבך הבריאותי מאפשר זאת.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן