ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

15/12/2014 | 14:05 | מאת: h

שלום רב ,רציתי לשאול האם ישנה אפשרות שבזמן כריתת רחם מבצעים מתיחה יש לי גוש בניתוחים הקיסריים[4}ומוגלובין9.4

שלום לך, קיימת אפשרות לשלב מתיחת בטן יחד עם ניתוח כריתת רחם, אולם השלוב הנ"ל מעלה את שעור הסבוכים ומאריך את ההחלמה הניתוחית. כמו כן, כל ניתוח חייב להיות מותאם למצב הבריאותי של המטופל הספציפי. במקרה שלך, את מציינת מצב של אנמיה משמעותית, ייתכן עקב הבעיה ברחם, ואינך מתאימה לניתוח המשולב. אנא פני לרופא המשפחה וגינקולוג המטפל להשלמת ברור וטיפול.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן