בת 16 מעוניינת לעשות ניתוח להגדלת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/11/2014 | 13:02 | מאת: אם מותר אז נשאר בשם בדוי

שלום, אני בת 16 ואני מעוניינת לעשות הגדלת חזה יש לי פנים יפות מאוד וגם גוף טוב ואני לא אומרת את זה משחצנות החזה שלי מאוד קטן אפילו מאוד מאוד מה שגברים מכנים "פלטה" הבנתי שהוא עוד יכול לגדול אבל לא נראה לי שהחזה שלי עוד יגדל משמעותית. רציתי לדעת אם בכלל עושים ניתוחים בגיל הזה מבחינה רפואית ואם כן אז מה ההמלצה לגבי זה ? <a>+</a> הבטחון העצמי שלי ברצפה למרות שאני משדרת אחרת ולמרות שכולם אומרים שאני הכי יפה בשכבה וגם בשכונה. מחכה לתשובה בקוצר רוח, תודה

שלום לך, אני ממליצה שתתיעצי עם אדם הקרוב לך על מנת לחזק את הבטחון העצמי שלך ביכולתך ובכישורייך, להם אין קשר לגודל החזה. סביב גיל 18 תוכלי לעבור ניתוח הגדלת חזה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן