ניסוח ברור יותר לשאלה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/11/2014 | 12:55 | מאת: אורפז

כוונתי היא - אדם שהסיר משקל רב ומגיע להתייעצות איתך למשל ומקבל ניתוחים מומלצים - מתיחת זרועות ומתיחת ירכיים פנימיות (אלו ממש מציקים לי) . האם בניתוח הזה מתבצעת גם שאיבת שומן 360 היקפית סביב האיבר בו מתבצעת המתיחה - כגון מתיחת ירכיים פנימיות (נתקלתי רבות במושג 360 בפורומים של מקוצרי קיבה, כולל בפורום שלך) סביב הזרוע וסביב הירך והאם המחיר שניתן למתיחת ירכיים פנימיות ומתיחת זרועות כבר כולל בתוכו את השאיבה?

הי אורפז, השאיבה מתבצעת על פי ההיקף הרצוי במטופל הספציפי. במידה ומתבצעת שאיבת שומן, היא חלק בלתי נפרד מהניתוח, ללא קשר להיקפה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן