ניתוחים לאחר ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/11/2014 | 12:48 | מאת: אורפז

שבוע טוב. ירדתי 36 קילוגרמים ואני בעניין של ניתוח להסרת עודפי עור מהזרועות, מתיחת ירכיים פנימיות, ומתיחת בטן נפגשתי עם מספר רופאים בתחום, אך שמעתי בפורומים השונים ביקורות מעולות עלייך ואף קבעתי איתך פגישת ייעוץ. האם בכל הניתוחים הללו, בין אם ניתוח מתיחת זרועות או בין אם ניתוח מתיחת ירכיים פנימיות וכד', האם שמקבלים הצעות מחיר מרופאים (למשל ממך) האם כשרופא מבצע מתיחת הזרועות או מתיחת הירכיים פנימיות הוא גם מבצע שאיבת שומן סביב כל אותו איבר, למשל שאיבת שומן היקפית מהירך (בניתוח מתיחת ירכיים פנימיות) והמחיר כבר מגולם ? נתראה בפגישת ייעוץ, אך תודה מראש לתשובתך

אורפז שלום, שאיבת שומן הנה חלק בלתי נפרד מהניתוחים שאנו מבצעים. העלות שלה מגולמת בתוך הפעולה הניתוחית באזור ספציפי. ההחלטה על היקף השאיבה הנה של המנתח, ומבוססת על כמות השומן העודף באזור המטופל.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן