מתיחת יריכיים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/11/2014 | 13:46 | מאת: אילנה

שלום השלתי ממשקלי 48 ק"ג ועברתי מתיחת בטן. ההחלמה הייתה די קלה שוקלת לעבור מתיחת ירכיים כי יש לי מעט עור עודף בפנים הירכיים קראתי ושמעתי מהרבה בנות שעברו ניתוח זה שסה"כ היירדה ממנו היא לכל היותר 1 ק"ג האם ניתוח זה וירידה כה קטנה ממנו אומנם מורידה בהיקף הירכיים ומידת מכנס ? שאלה נוספת הגיוני שמניתוח מתיחת ירכיים עם צלקת עד אמצע הירך, מטופלים ישוחררו הביתה עוד באותו יום? פונה אלייך לאחר ששמעתי בנות מניתוח זה וממש מבולבלת אשמח לתשובתך לאור הניסיון הגדול שלך כי אין לי הרבה עור עודף ואם ארד רק קילו אחד מהניתוח אז לא נשמע הגיוני שארד במידת מכנס ואף נשמע מלחיץ להשתחרר הביתה אותו יום

אילנה שלום, אכן קיימים סוגי ניתוחים שונים לצורך עיצוב הירכיים הפנימיות. במידה ואכן הניתוח שתארת הנו הפתרון לבעייתך, מדובר בניתוח פשוט יחסית שאורכו כשעה, מבוצע בהרדמה כללית וניתן להשתחרר לאחריו הביתה. מטרת הניתוח לעצב את הירך הפנימית, ואינו משפיע על משקל הגוף ולרוב גם לא על מידת המכנס. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן