ועדת מכבי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

15/09/2014 | 09:46 | מאת: עדן

ד"ר טלי שלום! שמי עדן, בת 21, כשנה ותשעה חודשים לאחר ניתוח מעקף קיבה. גובה 1.61 מ', משקל התחלתי 120 קילו וכיום 60 קילו. בעקבות הירידה אני סובלת מעודפי עור באזור הבטן והטבור, ירכיים, מותניים וזרועות. ניגשתי לוועדה של מכבי, למרות שבמכתב התשובה הם מציינים כי אכן ישנם עודפי עור, הם מגדירים אותם כבעיה אסתטית ולא ניתן לי אישור למימון הניתוח על חשבון הקופה. אציין שבוועדה מסרתי מכתב אישי המציין את מצוקתי הנפשית בנושא זה כבחורה בת 21 עם עודפי עור רבים, אך כנראה שזה לא ממש ריגש אותם. מה אפשר לעשות? אשמח לעזרתך. תודה ויום טוב

עדן שלום, ניתוח להסרת עודפי עור יהיה מוכר ע"י הקופה במידה ותגרם בעיה רפואית עקב עודף העור. הבעיה השכיחה ביותר הקשורה לעודפי עור הנה דלקות תחת קפלי העור, למשל תחת הסינר הבטני, עקב הלחות במקום. אני מציעה שתפני לרופא עור על מנת שיתרשם במידה וקיימת עדות לדלקת. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן