ניתוח חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

11/08/2014 | 08:27 | מאת: חן

דוקטור פרידמן: לפני חודש עברתי ניתוח הרמת חזה ואני עדיין ישנה עם החזייה. מתי בלילות מתייתר הצורך בחזייה ולמנוע את אי הנוחות. יש הגורסים שחזיה במהלך השינה מעכבת צניחתו אך הרופא הסביר לי כי זה מיתוס ואין בעיה עם 10 שעות של שעות הערב המאוחרות והלילה ללא חזיה. מהי חוו"ד שלך. קשה 24 שעות ביממה להיות עם חזיה אך לא רוצה שתיהרס התוצאה והחזה יצנח

הי חן, כעבור שבוע אני ממליצה למטופלות שלי לעבור לשינה עם גוזיה במידה והחזיה אינה נוחה להן.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן