שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

02/08/2014 | 11:29 | מאת: מאי

מהו ההיקף הנהוג בשאיבה גדולה? 3-4 ליטר? אני מכירה מישהי שעברה שאיבה בהיקף של 3 ליטר אשר מוקדו בשני אזורים, והיום כשרואים אותה לא חשים בכלל בהבדל. גם היא אינה חשה בשינוי משמעותי שהיה שווה לעבור את התהליך בגללו. היא ציינה שחשוב לי להבין ש 3 ליטר אינם שווים ל 3 ק"ג, שכן השאיבה כוללת דם ונוזלים, האם זה נכון? האם אני יכולה להסיק מכך כי לא ניתן להגיע לשינוי משמעותי?

שלום מאי כדי להשיג שינוי בולט באמצעות שאיבת שומן חשוב לזהות קודם לטיפול מי באמת ירוויח מהשאיבה ולהבהיר לו באיזו מידה. צריך להבין ששאיבה אינה תחליף לדיאטה ושאיבה במצב של השמנה - סביר שתגרום לאכזבה במידה ואין מדובר באזור ספציפי וממוקד העובר טיפול.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן