סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/07/2014 | 10:38 | מאת: יהלי

שלום, לאחר 3 היריונות ותהליכי הרזייה והשמנה , בטני מלאה בסימני מתיחה שאומנם הטשטשו עם השנים (צבע עור גופי לבן) אולם לאור ההרזייה ניכר כי הסימנים שקועים פנימה האם יש פתרון חד משמעי למצב זה או שמא כל טיפול קיים לא יעלים לחלוטין את סימני המתיחה?

יהלי שלום, את מתארת מצב של סמני מתיחה בדופן הבטן, אשר הנן צלקות ישנות בעורך. במקביל נשמע שקיים גם עור עודף הגורם להתרופפות האזור עם סמני המתיחה והדגשה שלהם. הטיפול היעיל ביותר הנו הסרת העור עם סמני המתיחה, בניתוח הקרוי מתיחת בטן. סמני מתיחה הנמצאים בבטן התתחתונה יוסרו עם הניתוח ואלו אשר מעל הטבור ישארו, אך יימתחו ויבלטו פחות.את מוזמנת לתאם ייעוץ 03-6045777

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן