עודף עור

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

15/07/2014 | 13:12 | מאת: mnckp

לאחר 4 נתוחי קיסריים וגם שלפני שנה עברתי קיצור קיבה ( שרוול ) וירדתי 37-38 ק"ג. הייתי רוצה לדעת האם אפשר לעשות מתיחה והרמת חזה באותו ניתוח ובנוסף האם אפשר לעשות ע"ח קופת חולים דרכך ? או שיש השתתפות ? תוכלי לתת לי קצת פרטים ? תודה.

16/07/2014 | 22:20 | מאת: צוות האתר
שלום לך, לרוב ניתן לשלב בין אזורים שונים, כמובן באם מצבך הבריאותי מאפשר זאת. במידה וחלק מהניתוח יוכר כרפואי דרך הקופה תוכלי לבצעו בבית חולים ציבורי או לקבל החזר מהקופה או הביטוח. פרטים נוספים תוכלי לברר עם שרי בטלפון 03-6045777. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן