המסת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/05/2014 | 11:29 | מאת: רון

שלום. אני בין 37, בגובה 1.8 שוקל כ-83 קג'. עוסק בספורט, ומעוניין לקבל פרטים על המסת שומן באזור הבטן והירכיים. האם מדובר בהליך שאינו ניתוח ? כלומר אין שאיבה או חדירה כלשהי לגוף ? האם מתאים למקרה שתיארתי? יש כאבים או החלמה ?

רון שלום, המסת שומן הנה סוג של שאיבת שומן. מדובר בהליך ניתוחי, אשר הנו זעיר פולשני בשל הצלקות הקטנות הנותרות, אולם קיימים בו סיכונים כמו בכל שאיבת שומן אחרת. ניתן לבצע המסת שומן באמצעות מגוון מכשירים מתקדמים הממיסים ומפרקים את השומן קודם לשלב השאיבה, ובהם הוויזר, הבודי טייט ועוד.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן