בטן הריונית

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

08/05/2014 | 10:54 | מאת: גלית

היי אני כבר שנה ו 10 חודשים אחרי לידה, למרות שירדתי במשקל רב עדיין הבטן שלי נראית כמו בטן של אישה בהריון חודש רביעי. מה ניתן לעשות על מנת להוריד את הבטן? איך אני יודעת האם מדובר בעודפי עור או שמא כפיפות בטן או הליכה או ריצה יעזרו ? כמה פעמים בשבוע ?

גלית שלום, במידה ומשקל גופך תקין, בלט הבטן התחתונה עשוי להגרם ממצב של עודפי עור , חולשת שרירי הבטן או משניהם יחד. במידה והבעיה הנה מבנה שרירי הבטן, מצב הקרוי דיאסטזיס, שרירי הבטן מרוחקים זה מזה עקב ההריון ולרוב פעילות גופנית לא תסייע. עודפי עור ודיאסטזיס אנו מתקנים בנתוח מתיחת בטן. את מוזמנת להגיע לייעוץ.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן