האם בודי ליפט כואב?

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/04/2014 | 13:57 | מאת: גלית

שלום ד"ר טלי, שמי גלית, אני בת 45 וירדתי לאחרונה בעזרת ניתוח בריאטרי כ 30 ק"ג ואני יציבה במשקל זה חצי שנה. בעקבות הירידה במשקל העור באזור הבטן, הירכיים והזרועות הפך להיות רפוי. הבנתי מהכתבה שניתן לטפל בבעיה זו באמצעות ניתוח. שאלתי - האם הניתוח כואב? ברור שיש עניין אישי אבל מה מספרים מטופלים שעברו זאת? תודה לך, גלית

גלית שלום, ניתן לעצב את דופן הבטן, הירכיים ואף הישבן, בכל היקף הגוף, באמצעות ניתוח הבודי ליפט. מדובר בתוספת למתיחת הבטן הרגילה המאפשרת שיפור באזורים הצידיים והאחוריים של בגוף בו זמנית. הכאב דומה למתיחת הבטן. באמצעות הזרקת חומר הרדמה לאזורי הניתוח במהלך הניתוח אנו מפחיתים משמעותית את הכבים לאחר ניתוח זה ומאפשרים ניידות מלאה כבר מספר שעות לאחר הניתוח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן