טיפולי המסת שומן וכמות שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/10/2013 | 14:22 | מאת: ענת

שלום קראתי על הרבה מאד טכניקות להמסת שומן אך באף אחת מהן לא נקוב התאמת סוג הטיפול לכמות השומן המקסימלית שניתן להסיר בטכניקה. איזה טיפולים יכולים להתאים להמסת שומן עד 3 ליטר?באיזור הבטן והמותניים (בגוף ועור בריאים כמובן) זריקות ?קירור?בודי טייט?.. מה הסיכוי שהשומן יחזור שוב לאותו איזור לגבי כל סוג טיפול? רב תודות

ענת שלום, ניתוח שאיבת שומן הנה השיטה המדוייקת והאמינה ביותר לעיצוב רקמת השומן ולחיטוב הגוף. קיימים מכשירים שונים והמנתח יהיה זה אשר ימליץ לך לגבי האופציות הקיימות, לאחר הערכת נתוני גופך. אני ממליצה שתשקיעי מאמצים בבחירת המנתח ועימו תחליטו יחד מהו המכשיר העונה לצרכיך.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן