ניתוח אסטתי לאחר ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

13/06/2013 | 11:05 | מאת: lior

שלום טלי, לפני 3 שנים עברתי ניתוח שרוול וירדתי 76 קילו, משקלי יציב במשך שנתיים, אני מאוד מעוניינת לעשות ניתוח מתיחת בטן ויריכיים, האם יש אפשרות לשלב בין הניתוחים ביחד? אם הרופאים שלי אישרו כי עודפי העור אכן מהווים בעיה בריאותית כמו דלקות וגירויים, הקופה משתתפת בניתוחים? גם ניתוח הרמת חזה יכול להיות בהשתתפות הקופה?

לאור שלום, ניתן לשלב בין מספר אזורים, לרוב שניים עד שלושה, בהתאם לצרכי המטופל ומצבו הבריאותי הכללי. במידה ובידך אשור של רופא עור המתעד דלקות חוזרות תחת קפלי העור, תוכלי להסתייע במסמך זה להשגת אישור הקופה. האזורים השכיחים ביותר לאשור הנם הסינר הבטני והירכיים הפנימיות בנשים. הסיכוי להשיג אשור של הקופה להרמת חזה הנו נמוך ביותר. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן