המסת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

20/05/2013 | 08:30 | מאת: ענב

אני בת 57 רוצה לעשות המסת שומן בשיטת בודי טייט באזור הבטן. משקלי 67 ק"ג גובהי 1.70 מ'. יש לי ויטיליגו, האם ישנה סכנה שבאזור המסת השומן יתפשט הצבע הלבן - חוסר פיגמנט. מה הסכנות בשיטה זו? (כשאני נפצעת בעור הצבע לא חוזר אלא נשאר סימן לבן)

שלום ענב, במידה וזוהי נטיית גופך, הרי ישנו סכוי גבוה שבאזורי התכים הניתוחיים תהיה תופעה של ויטיליגו. הופעת אזורים נוספים בעור הבטן עלולה להיות תגובה לשאיבה שטחית וצריכה להיות נדונה עם המנתח טרם בחירת שיטת שאיבת השומן.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן