שאיבת שומן בבטן TUMESCENT LIPOSUCTION

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

06/05/2013 | 17:16 | מאת: אלוני

שלום רב אני בת 50 גובהי 162 ושוקלת 75 ק"ג. אני נמצאת בתהליך של ירידה במשקל,אבל ריכוז השומן בבטן הוא זה שמפריע לי ביותר. יש לציין שאני לאחר 4 לידות, 2 האחרונות בקיסרי. העור שלי הוא טוב וגמיש יחסית. הייתי ביעוץ לשאיבת שומן בהרדמה מקומית TUMESCENT LIPOSUCTION אולם אני עדיין מתלבטת ולא ברור לי מה ההבדל בין שיטה זו לבין השיטה הרגילה. האם מדובר רק בסוג הרדמה שונה, או שיש גם הבדלים נוספים ומה היתרונות והחסרונות של השיטה? כמו כן, אני רגישה לחומר הרדמה עם אדרנלין (אצל רופא השיניים), והבנתי שזהו החומר בו משתמשים בהרדמה המקומית. ביעוץ נאמר לי שלא צריכה להיות בעיה כיון שהספיגה היא גדולה יותר באזור הבטן. אני מתבלטת אם זו שיטה מתאימה לי או שעדיף בהרדמה מלאה, או אם יש הרדמה מקומית בשיטה אחרת. תודה

אלוני שלום, ראשית אני ממליצה לך לעבור טיפול ניתוחי לעיצוב הגוף בתום הירידה במשקל ולא במהלכה. שאיבות שומן ניתן לבצע בהרדמה מקומית, מקומית בשלוב עם טשטוש או בהרדמה כללית. בכל שיטות אלו אנו משתמשים בהסננה מקומית של רקמת השומן בתמיסת מים פזיולוגים ובה חומר מפחית כאב וחומר מכווץ כלי דם כדי להפחית שטפי דם מקומיים. ההסננה המקומית הזו קרויה טומסנט ואין בה משהו חדש. זוהי השיטה הרגילה. באשר לנוכחות אדרנלין, יש להעריך האם מדובר באלרגיה אמיתית או בתגובה די שכיחה שמתארים מטופלים לאחר טיפולי שיניים, כמו דופק מהיר כתגובה לחומר. על פי זה נחליט מהי שיטת ההרדמה המומלצת.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן