עיוות משאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

28/03/2013 | 15:50 | מאת: מישל

שלום לך אני בת 52 מטר וחמישים שוקלת 70 קילו ..מלאה באיזור היירכיים שוקיים וישבן(תסמונת אגן הים התיכון) הלכתי להתייעצות והוסבר לי שאני צריכה שאיבת שומן גדולה ..שאלתי היא ..האים השאיבה אכן מצמצמת נפח ?האים אין עיוות של העור ? האים נכון שאומרים שלאחר מס' שנים בודדות פלג הגוף העליון מתמלא בשומן.הרגליים והבירכיים מתמלאות בשומן ומתעוותות ..מה זמן התאוששות מניתוח שכזה ?האים לאחר חודש אוכל לחזור לשגרה (למרות משקלי אני ספורטאית )הוסבר לי גם שהיות ואני סובלת מפיברומיאלגיה תהיה הקלה בכאבים בטווח הארוך תשובתך אודה :)

מישל שלום, יש להבהיר ששאיבת השומן אמורה לעצב את גופך אולם אינה תחליף לירידה במשקל. בגילך יש לבחון היטב מהי איכות העור והאם קיימים עודפי עור באזורי השאיבה הצפויה. בהתבססות על נפח השאיבה הצפוי ואיכות העור ניתן להעריך טרם הניתוח מה השפור המקווה ומהן מגבלות ההליך, כמו רפיון עור, אירגולריות או גליות של פני השטח וכו. במידה ומשקלך ישאר יציב ותתמידי בפעילות גופנית, לא צפויות תופעות חריגות מבחינת השמנה לא פרופורציונאלית באזורים אחרים. עם זאת, זכרי שעם הגיל עולה באופן טבעי כמות השומן בגוף בהשווואה למסת השריר, ובמיוחד שומן תוך בטני ושומן עמוק ולכן בלי קשר לשאיבת השומן תחושי בשינויים אלו עם השנים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן