שאלה אולי מוזרה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

11/03/2013 | 23:08 | מאת: ר

אני מרגישה שבשפתיים החיצוניות של איבר המין שלי יש הרבה שומן עודף, דבר שבולט לפעמים מבעד למכנסיים ומביך אותי. האם ירידה כללית במשקל הגוף תסדר את זה? אם לא, האם אפשרי לעבור שאיבת שומן באזור כ"כ רגיש?

שלום לך השמנה באזור הערווה והשפתים החיצוניות פעמים רבות קשורה להשמנה כללית, ובמיוחד להשמנה באזור הבטן. ירידה במשקל בהחלט עשויה לסייע וגם שאיבת שומן מאזור הערווה והרמת האזור. עם זאת, שאיבת שומן אנו מבצעים באזור הערווה ולא בשפתיים. במקרים קיצוניים בהם מדובר במטופלים שירדו במשקלם ונותרו עם שפתיים מוגדלות, ניתן לעצבן באמצעות ניתוח להקטנת השפתיים החיצוניות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן