בצקת לאחר ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/01/2013 | 16:13 | מאת: מיכל

שלום, לפני חמישה שבועות עברתי ניתוח מתיחת בטן. ישנה נפיחות ובצקת גם בבטן התחתונה וגם העליונה ואני מרגישה שהבטן נראית כמו הריון ולא כפי שחשבתי שתיראה חטובה ושטוחה. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת להפחית את הבצקת? האם כדאי ללכת עם חגורת בטן זמן נוסף? מודה לך מאד על עזרתך, מיכל המתוסכלת

שלום מיכל, איני יודעת מה היה מצב הבטן לפני הניתוח והאם יש לך שומן תוך בטני. נפיחות קלה של הבטן לאחר הניתוח קיימת במידה כזו או אחרת אצל כל המנותחים, ונובעת מבצקת קלה אשר חולפת בשבועות שלאחריו. באם הנפיחות אצלך לא הייתה קיימת לאחר הניתוח והנה חדשה ומשמעותית, אני ממליצה שתפני לבדיקת המנתח לשלילת הצטברות של נוזלים מתחת לעור. ניתן לזהות ולטפל בבעיה זו בפשטות. החלמה מהירה

16/11/2015 | 17:34 | מאת: רון

עברתי מתיחת בטן ב 3.11 בטן היקפית ויש עדיין בצקות קטן שגורמות לבטן להיראות כמו עם כרס קטנטנה כזאת בעת הישיבה נוצר כמו כפל כזה איפה שהבצקת ,האם זה מהבצקת או שהניתוח לא טוב?

22/03/2017 | 16:04 | מאת: שרה

למיכל שלום לפני חודשיים + שבוע עברתי מתיחת בטן ויש לי תלונות כמו שהיו לך הייתי רוצה לדעת מה קורה איתך היום ומה השתפר ואם בכלל אשמח אם תצרי איתי קשר אודה לך מאוד

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן