ניתוח מתיחת בטן חוזר

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

01/01/2013 | 09:43 | מאת: ror

שלום ד"ר לפני 7 שנים עברתי ניתוח מתיחת בטן שאלתי האם אפשר לניתוח חוזר של מתיחת בטן עם שאיבת שומן מהמותיים כי היום הבטן שלי רפויה ויש שומן במותנים

שלום לך, במידה והיו שינויי משקל או הריונות מאז הניתוח, בהחלט קיימת אפשרות להתפתחות של רפיון עור חוזר או חולשת שרירים חדשה בדופן הבטן. אין מניעה מבצוע ניתוח מתיחת בטן חוזר במידה וקיים צורך אסתטי בבצועו.

02/01/2013 | 08:04 | מאת: ror

שלום לא היו הריונות אבל יש שינוי במשקל. ד"ר את מבצעת ניתוח חוזר לבטן ? תודה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן