להיפטר מכרס תורשתית

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

05/12/2012 | 19:10 | מאת: אבי ע

שלום רב, אני 1.75 שוקל 72-3 לערך. יש לי כרס יחסית גדולה שאני מתקשה להעלים. האם טיפול בלייזר/גלי רדיו יכול לעזור לי? האם הטיפול מסוכן? כמה טיפולים בערך צריך כדי להגיע לבטן שטוחה? כמה זה בערך עולה? (יש לי כללית מושלם) תודה!!!

שלום לך, הטיפולים השונים להמסת ושאיבת השומן מיועדים לטפל בשומן שטחי, כזה הנמצא מתחת לעור, ומחוץ לדופן הבטן. לכן יש לבדוק אותך על מנת להעריך היכן נמצא השומן. במידה ומדובר בהשמנה תוך בטנית, הרי הטיפול המתאים הנו ירידה במשקל ולא המסת שומן שכן אין ביכולתנו להגיע לשומן הפנימי. לפיכך, אני ממליצה שתגיע לבדיקה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן