שאיבת שומן בגב

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

29/11/2012 | 11:28 | מאת: ירושלמית

דר' פרידמן שלום, לפני כ- 10 שנים עברתי שאיבת שומן+מתיחת בטן באזור הבטן. תוצאות הניתוח היו מדהימות, הבטן היתה מתוחה להפליא, המותניים היו צרות בקיצור הכל טוב. שנים חלפו ולצערי התרחבתי ועליתי במשקל וכפי שאת בודאי יודעת האזורים שבהם עוברים שאיבה נשארים די בסדר וכאשר עולים במשקל כל עודף המשקל מתמקם באזורים אחרים. אצלי בחרו תאי השומן להתיישב ברצועת הגב, מקו החזיי כלפי קו המותניים. שתי שקיות שומן מכל צד ענקיות מפארות את גבי מתסכלות ומביכות שלא מאפשרות לי בעצם ללבוש חולצות צמודות מבלי ששתי "שדיים אחוריות" יבלטו. ולשאלתי, האם ניתן לבצע שאיבת שומן באזור זה? מה הסיכונים? הרדמה כללית או מקומית, מה עושים עם העור המיותר לאחר השאיבה? צלקות וכדומה. כמה עולה פגישת ייעוץ אצלך:) אודה על תשובה מפורטת. בברכה, דפנה

שלום דפנה השמנה באזור שציינת הנה מאוד נפוצה והטיפול בה הנה לרוב שאיבה. השאיבה עשויה להשיג שפור ניכר, אולם לא תעלים עודפי עור אם קיימים. לבישת חזיה שאינה הדוקה מדי תסייע להפחתת בליטת העור בהמשך. למכשירי השאיבה הממיסים שומן יתרון באזור הגב שכן מקלים את השאיבה, ומפחיתים כאב ושטפי דם. אחד מהם הנו מכשיר הוויזר VASER , המאפשר התכווצות טובה של העור לאחר השאיבה. בהתאם לכמות השאיבה ניתן לבצעה בהרדמה מקומית או בהרדמה כללית.השאיבה הנה פעולה זעיר פולשנית- עם פתחי כניסה זעירים, באורך מס מ"מ בלבד.פגישת הייעוץ אינה בתשלום.בהצלחה!

02/12/2012 | 15:07 | מאת: ירושלמית

דר' פרידמן שלום, ראשית תודה על המענה המהיר, המקצועי והענייני.האם יש הגבלה על מס' האזורים בהם ניתן לעשות שאיבה בפרוצדורה אחת? בתודה, דפנה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן