חזרה לעישון לאחר ניתוח מתיחת בטן.

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

22/10/2012 | 18:07 | מאת: נעה

שלום. אני כשבוע וחצי לאחר ניתוח מתיחת בטן. לצורך הניתוח הפסקתי לעשן שבועיים לפני רציתי לדעת מתי אני יכולה לחזור לעשן. אני יודעת שזה לא מומלץ אבל מאז שהפסקתי אני עליתי 5 קילו.ואני ממש לא רוצה להרוס את התוצאות של הניתוח.

הי נועה, את נמצאת במהלך תהליך רפוי של פצעי הניתוח והעליה בהמשקל בשלב זה מבטאת יותר צבירת נוזלים האופיינית לניתוח גדול, ולא עליה המבטאת השמנה. בתום שבועים מהניתוח רוב פצעי הניתוח כבר החלימו ואין סכנה משמעותית בחזרה לעישון.החלמה מהירה!

13/04/2014 | 14:24 | מאת: יסמין

שלום, אני 3 שבועות לאחר ניתוח מתיחת בטן. מתי אני יכולה לחזור לעשן? אני מרגישה שאני משמינה מאוד.. ותמיד רוצה לאכול.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן