שומן במותניים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/09/2012 | 08:29 | מאת: nnn33

שלום רב, אני בן 43 גובה 1.95 מ' שוקל 105 ק"ג, בריא ועוסק בספורט. יש לי הצטברות של שומן במותניים מאז שהייתי צעיר ולמרות פעילות אירובית ומשקולות לא מצליח להיפטר. מהן הדרכים המומלצות לטיפול ? ( שאיבה, המסה , הרדמה מלאה, מקומית) ובאיזו שיטה התוצאות יותר חד משמעיות ?

שלום לך, על פי תאורך נראה שמדובר במצבורי שומן מוגבלים, ולכן אתה יכול להנות משאיבת שומן באזורים אלו. השאיבה יכולה להתבצעה בהרדמה מקומית עם חזרה כמעט מיידית לפעילות. באזור זה אין הבדל משמעותי בין שאיבה רגילה לבין המסה ושאיבה. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן