שאיבת שומן מהבטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

23/07/2012 | 22:18 | מאת: אידה

לד"ר פרידמן שלום רב. אני בת 63 ומצב עורי הוא טוב לגילי. רציתי לדעת מה הסיכון לעשות שאיבת או המסת שומן בגילי. אני מטופלת ללחץ דם, תת פעילות של בלוטת התריס ודכאון קל. בכבוד, אידה.

אידה שלום, שאיבת שומן הנה פעולה בטוחה מאוד ובהחלט יכולה להתבצע בגילך, במידה ומצבך הרפואי מאוזן. המגבלה הנה בעצם יכולת העור להתכווץ, וזוהי הבעיה בגיל מתקדם, גם בגיל צעיר יותר. כדי שתהני מתוצאות הפעולה, חשוב יהיה לזהות מה הבעיה הספציפית שמטרידה אותך ומהן ציפיותיך מהטיפול. באם הבעיה הנה קפל השומן בבטן העליונה בישיבה , שאיבת שומן יכולה לסייע, אפילו אם העור יתכווץ חלקית. באם קפל העור והשומן בבטן התחתונה מטרידים אותך, או בלט הבטן באופן כללי, יתכן והטיפול אינו שאיבת שומן בלבד. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן