צלוליט

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

14/06/2012 | 17:15 | מאת: רוני

שלום טלי, אני בת 18, רזה,עושה פעילות גופנית באופן קבוע, מקפידה לאכול נכון ובסך הכל מנהלת אורך חיים מאוד בריא. לאחרונה התחילו להופיע לי סימני צלוליט באזור הירכיים והישבן דבר שמפריע לי מאוד. רציתי לשאול מהי הדרך המומלצת והיעילה ביותר לטיפול בצלוליט? והאם הטיפולים באמת מועילים? וגם אם אין טיפול שמעלים את הצלוליט לחלוטין, האם יש טיפול שישפר את המצב? תודה רבה.

רוני שלום, צלוליט הנה בבעיה אסתטית עקשנית אשר אינה מגיבה טוב לטיפולים. חשוב להבין מה הסיבה לצלוליט אצלך, האם נטיה להשמנה? או האם קיים רפיון עור...במידה ומדובר בנטיה גנטית לפתח צלוליט ללא עודף עור, קיימים מכשירים לא חודרניים המחממים את השומן בעומק ומפחיתים את הצלוליט, אולם התגובה אינה מלאה לרוב ויש צורך בתיחזוק תמידי...

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן