המסת שומן בסנטר כפול

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

10/06/2012 | 11:08 | מאת: אושן

האם ידוע איזה נזקים/סיכונים קיימים מהמסת שומן בזריקות. אני מעונינת "לטפל" בסנטר כפול,ללא ניתוח.אשמח לקבל מידע על אלטרנטיבות לטיפול לא פולשניות באזור זה.תודה.

שלום לך, משום שמדובר בהזרקות ותגובה כימית בין החומר המוזרק לתאי השומן, קשה לדייק בכמות המפורקת, ובאחידות השומן שנשאר. בנוסף, תוארו גם תגובות מקומיות לחומר המוזרק אשר יצרו דלקות ועיוותים. שאיבת שומן באזור זה הנה מדוייקת מאוד, מהירה ולא כואבת. במכשירים המתקדמים, ובהם הוויזר, מומס השומן בצורה אחידה, ללא שטפי דם , והעור צפוי יהיה להתכווץ טוב יותר בהמשך.ד

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן