שאיבת שומן בהרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/05/2012 | 02:42 | מאת: אבי

שלום טלי, אני בן 25 187 ס''מ שוקל 88 ק''ג, הבעיה שלי היא, שבכל פעם שאני עושה דיאטה אני מרזה רק מאזור הבטן ולא מאזור המותניים, הגוף לא פרופוציונלי בצורה מחרידה, האם אפשר יש דרך לשאוב את שומן ממקום זה, ללא הרדמה מלאה? תודה מראש, אבי.

אבי שלום, באזור המתניים אכן נוטה להצטבר שומן שמגיב "אחרון" לירידה במשקל. זהו אחד האזורים השכיחים ביותר בשאיבות שומן, בגברים ובנשים. בהחלט ניתן לשאוב את השומן שם בהרדמה מקומית, ללא הרדמה כללית, עם או ללא טשטוש. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן