איך מגיעים לועדה של קופ"ח ?

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

13/04/2012 | 21:02 | מאת: לימור

לי יש עודפי עור אחרי ניתוח קיצור קיבה ירידה של 30 ק"ג צריכה לרדת עוד אך לא מצליחה אך יש לי עודפי עור בבטן רבים איך אפשר להשיג השתתפות של קופ"ח בניתוח בבטן ?? האם אפשר להשיג השתתפות גם בניתוח בזרועות הידיים??

שלום לימור, משרד הבריאות מכיר בקפלי עור כאינדיקציה לניתוח במידה וגורמים לדלקות בעור תחתיהם. הדרך להשגת אישור דרך הקופה הנה בהתאם לנהלי הקופה (במכבי מתכנסת ועדה, בקופות אחרות הנושא נמצא בטיפול הרופא המחוזי). אני ממליצה להתייעץ עם כירורג פלסטי ולקבל מכתב פורמאלי עם המלצה מפורשת להסיר את עודפי העור, ולצרף מכתב זה למכתב מרופא המשפחה. לעיתים נדירות מושגת השתתפות הקופות בניתוח זרועות, האזור השכיח יותר הנו הבטן. אשמח לסייע לך.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן