תל אביב

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

06/03/2012 | 20:42 | מאת: רעות

שלום רב, אני אחרי ניתוח קיצור קיבה (אחרי 4 שנים) במשקל יציב ומעונינת לעבור מתיחת בטן+שאיבת שומן בירכיים, עברתי גם ניתוח לתיקון בקע בבטן ועכשיו יש לי חשש ששוב יש לי בקע, אני לללא ביטוח בריאות ויש לי כללית מושלם, במקרה שיש לי בקע האם אפשר לקבל מהועדה הבריאותית השתתפות בהוצאות הניתוח או שזה רק מחברות הביטוח? תודה רבה

שלום רעות, למיטב ידיעתי, בכללית מושלם קיים הסדר על פיו ניתן לקבל החזר רטרואקטיבי על ניתוח באינדיקציה רפואית, אולם זה בתנאים מאוד מסויימים של סוג הביטוח ואני ממליצה שתבדקי זאת מבעוד מועד. אשמח לראותך במרפאותי, במרכז הרפואי אסף הרופא 057-2005000, או באסותא 03-7645444 . דרך בית החולים נוכל לתקן את הבקע ללא תשלום נוסף ולבצע את הניתוחים האסתטיים בו זמנית ובמחיר נוח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן