מצבורי שומן קטנים מאוד אך בעייתיים באותה מידה...

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

08/01/2012 | 02:31 | מאת: רן

אני בחור צעיר בן 21, רזה (ברגע רזה מאוד אולי), שוקל 58 קילו, גובה 170 +- . יש לי מבצורי שומן די קטנים בחזה ובבטן התחתונה שלא יורדים גם עם פעילות גופנית אינטנסיבית שכללה 6 ארוחות ביום ואימוני מסה בח"כ וגם אירובי (הגעתי למשקל 64). לאחר למה חודשים ניסיתי הפוך, לאכול 2-3 ארוחות ביום ולרוץ פעמיים בשבוע בנוסף לסדרת טיפולי בלה קונטור שאני עוד מעט מסיים אותם... לצערי התוצאה די מאכזבת... השרירים קטנו בחזרה חזרתי למשקל רגיל (60 קג) ובזמן הבלה קונטור הורדתי בסוףל58 אבל השומן עדיין תקוע וזה מעצבן רצח... קראתי באינטרנט על המיני שאיבות שומן, באדי טייט, אולרא שייפ וגם על הוייסר שאת מבצעת, רציתי לדעתאיזה שיטה יכולה הכי להתאים למצב כזה וגם מהוא בערך המחיר ל2 איזורים די קטנים? צודה רבה =]

שלום רן, נשמע שאתה מתאים מאוד לשאיבת שומן קטנה, פעולה בטוחה וקלה המבוצעת בהרדמה מקומית. למעשה לא ממש משנה באיזה מכשיר לשאיבה נשתמש, במיוחד במצב כמו שלך. אתה צריך לבחור מנתח מנוסה אליו אתה מתחבר ברמה האישית. אשמח לפגוש אותך, אנא צלצל לשגית לתאום תור, בטלפון 03-6045777 או 050-7755393

10/03/2012 | 17:28 | מאת: רן

שלום שוב ד"ר, רציתי לשאול שאלה נוספת, אם אבצע שאיבה מהחזה אוכל גם לבצע בו זמנית הליך של הבלטת פטמות שקועות? אשר לפי דעתי ישפר מאוד את מראה החזה...

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן