ליפותרפיה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/11/2011 | 17:55 | מאת: יונית

קראתי אודות ליפותרפיה וזה נשמע מאוד טוב, האם כך? אני נוטלת קומידין בגלל כריש ברגל לפני שנתיים כמעט, מובן שהכריש אננו מזמן רק שעדיין אני לוקחת קומידין. ברצוני לברר האם ליפותרפיה הוא לא מסוכן עבורי? בררתי באחת המרפאות והרופא אמר שלא מומלץ בגלל שיהיה לי כתמים כחולים שיעברו עם הזמן, האם רק זו הסיבה שהרי אני רותה לעשות זאת באזור הישבן, בטן וירכיים אז לא אכפת לי שיהיו סימנים כחולים כמה שבועות, או שיש פה בעיה נוספת? תודה מראש

שלום יונית, לדעתי הטיפול האיכותי והאמין ביותר הנו שאיבת שומן. בטיפול זה מעצבים את הגוף, הפעולה כולה בשליטה של הרופא, והשומן שמפורק מוסר מידית מהגוף. בעת הטיפול בקומדין לא הייתי מציעה לך לעבור שום פעולה אסתטית בשטח נרחב. על פי תאורך מדובר במספר אזורים הדורשים טיפול. הייתי ממתינה בסבלנות עד גמר הטיפול בקומדין.החלמה מהירה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן