מתיחת בטן לאחר ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

23/11/2011 | 13:45 | מאת: מאושרת

עברתי ניתוח שרוול הישלתי את עודפי המשקל והגעתי למשקלי האידיאלי. נשארו עודפי עור בבטן שזה גורם לגירוד פריחה וכן הלאה זרועות הרמת חזה שהוא נפול כתוצאה מהירידה במשקל וישבן. שאלתי היא האם לפי מיטב ידיעתך קופת חולים לאומית מממנת את הניתוחים הללו לאילו שעברו ניתוח בריאטרי. אשמח לתשובה זה חשוב לי מאוד

שלום לך, כל הכבוד על הירידה המוצלחת במשקלך. לעיתים הקופה מאשרת ניתוח לעיצוב הגוף בבית חולים ציבורי, בתלות בבעיה הספציפית. למשל, באם הסינר הבטני גורם לדלקת ופריחה, ייתכן ויאושר לך ניתוח להסרת הסינר. אנא פני למרפאתי ונבדוק כיצד אוכל לסייע לך. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן