ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/10/2011 | 15:24 | מאת: מעיין

היי אני בת 17 וירדתי 10 קילו במשקל.אני מגיל 12 סובלת מירידה ועלייה במשקל בערך מ2 קילו-עד 8 . תמיד היה לי חזה גדול ועומד והוא לא היה מושפע אך מהדיאטה האחרונה שירדתי 10 קילו הוא נהייה נורא קטן ורק ומלא סימנים וחסר בו הרבה שומן והוא נוטה ליפול מאוד. אפשר לומר שיש לי חזה של זקנה ואני רק בת 17.והיה לי חזה מושלם גדול ועומד. מה אפשר לעשות שהחזה יעמוד?שיהיה מוצק?להעלים את סימני המתיחה?

שלום מעיין, סמני המתיחה הנם צלקות פנימיות בתוך העור. אנשים רבים נוטים לפתח אותם באזורים בהם העור נמתח במהירות. זה יכול להיות חזה נשי (דווקא בעת גדילת השד), גב תחתון בגברים צעירים, בטן של נשים (עקב הריונות) ועוד. הבעיה האחרת אותה ציינת הנה החזה הריק והנפול. אם תעלי שוב במשקל, ישנו סיכוי טוב שיתמלא מחדש, אולם יתכן וצורתו לא תשתפר. בנוסף, אם משקל גופך תקין כעת, מומלץ להקפיד על הרגלי אכילה תקינים, ועל פעילות גופנית קבועה ולשמר את המשקל. העור באזורי גוף שונים נפגע עקב שינויי המשקל וכדאי שמשקלך ישאר קבוע. אין טיפול שמעלים את סמני המתיחה אולם ניתן לטשטשם, בכל מקרה, הם מתבהרים עם הזמן. את החזה ניתן לעצב באמצעות ניתוח הרמת חזה ולשקול הוספת שתל אם צריך.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן