הצרת הקפים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

08/09/2011 | 11:54 | מאת: גל

שלום היתי מעונינת לדעת האם המסת שומן באמצעות גלי רדיו כמו אולטרסונד אכן מצרה הקיפים כי אין שום שאיבה אלה רק שימוש באולטרסונד כמו בבלה קוטור או שאין בכך שום אמת בשיטה זו תודה רבה

שלום גל, אין ספק שקיימת התקדמות טכנולוגית בתחום הטיפולים הלא חודרניים להמסת השומן, עם זאת, הנושא נחשב קונטרורסיאלי במידה מסויימת ומדוייק פחות משאיבת שומן קלאסית. קיימות מספר טכנולוגיות לא חודרניות ואת ציינת שתיים, אליהן אתייחס. האחת הנו מכשיר האולטרשייפ אשר משתמש בגלי קול (אולטרהסאונד)הגורמים לפרוק תאי השומן. כפי שציינתי בעבר, מדווח על כך שלא תמיד קיימת תגובה רצויה או מספקת, לא ניתן לעצב באמצעותו משום שאינו חודרני ויש צורך במספר טיפולים. בנוסף, נוצרים שברי תאים בתוך הרקמה אשר לא ממש ידוע מה השפעתם על גופנו לטווח ארוך. בשאיבת שומן רגילה מתפנה רוב הרקמה שנהרסה באופן מיידי באמצעות קנולת השאיבה. מכשיר הבלה קונטור חדש יחסית, ומשתמש גם הוא בטכנולוגיה של גלי קול אולם בצורה שונה, הגורמת לתאי השומן לפלוט את השומן מתוכם, ללא הרס שלהם. גם כאן לא מובטחת תגובה מלאה של כל המטופלים ולכן אני ממליצה לפנות לייעוץ כירורג פלסטי מומחה אשר יפרוש בפניך את האפשרויות הקיימות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן