פעילות גופנית לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/08/2011 | 14:21 | מאת: ורד

שלום, עברתי לפני 6 שבועות מתיחת בטן ושאיבת שומן,מתי ניתן לחזור לפעילות גופנית אירובית ואינארובית , מתי מותר לעשות כפיפות בטן, עדיין אני מרגישה את המתיחה בפנים הבטן והאזור רדום,אנייודעת שיש לי מעט בצקות , האם פעילות גופנית תזרז החלמה של בצקות ? תודה מראש

ורד שלום, בשלב זה של החלמתך את יכולה לחזור לפעילות מלאה, כולל כפיפות בטן. החזרה לפעילות צפויה להיות הדרגתית, בקצב המתאים לגופך. הרדימות של העור לא תמנע ממך פעילות ותעלם בחודשים הקרובים.פעילות גופנית ומסאזים יכולים לסייע להעלמות הבצקות ובהחלט מומלצים. החלמה מהירה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן