ליפותרפיה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/07/2011 | 15:57 | מאת: הדס

שלום, לאחרונה קראתי מספר כתבות על טיפולי ליפותרפיה, הרס תאי שומן ע"י הזרקה. אני מעוניינת לדעת האם טיפול זה קיים בארץ, ומה ההעלויות המשוערות. מן הכתוב בכתבות זה נשמע כמו ההליך המושלם. אין שום קאץ' בכל הטוב הזה?

שלום הדס, הטיפול קיים בארץ. דעי שמדובר בטיפול קונטרוורסיאלי; תוארו סבוכים לא נעימים שכדאי שתקראי אודותיהם. את יכולה למצוא חומר ביו טיוב. אני ממליצה על שאיבת שומן אשר הנה פעולה זעיר פולשנית, יכולה להתבצע תחת הרדמה מקומית, זוהי פעולה מדוייקת ואמינה, בתנאי שמבוצעת ע"י מומחה בכירורגיה פלסטית.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן