עיצוב הברכיים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/06/2011 | 09:18 | מאת: נילי

שלום, אני בחורה די רזה אך העור בברכיים שלי נפול ונראה כי ישנו הצטברות של שומן בברכיים ולכן הן נראות כך, אני לא אוהבת בלשון המעטה את מראה הרגליים של עדי כדי שאני לא לובשת בגדים שחושפים את הרגליים מה גם הקרסוליים נפוחים( דבר שאני צריכה לבדוק) מהו הטיפול שאני יכולה לעבור על מנת לעצב את הברכיים( מעדיפה לא להגיע לשאיבת שומן), האם טיפול של צלוליט בברכיים וברגליים בכלל יכול לעזור? היכן ניתן לבצע טיפול אסטתי שכזה? תודה על תשובתך נילי

שלום נילי, לא ציינת האם משקלך יציב לאורך השנים, האם ירדת במשקל,האם קיימות בעיות בריאותיות נוספות וכמה זמן קיימות הנפיחויות שציינת. משום שתלונותיך אינן ממוקדות רק לברכיים אלא הזכרת גם קרסוליים נפוחים, אני מבקשת שתפני לבדיקת הרופא המטפל על מנת שישלול בעיות רפואיות אחרות. יש לשלול נפיחויות עקב הצטברות נוזלים ממגוון סיבות והטיפול בהם אינו בהתערבות ניתוחית. באם מדובר במבנה גוף, המאופיין במצבורי שומן בגפיים התחתונות, ניתן לטפל בבעיה זו באמצעות שאיבת שומן. שאיבת שומן ברגלים הנה פעולה יעילה ואפקטיבית ולא קיימות חלופות לא חודרניות המשתוות לה באיכותן ואמינותן. ניתן לבצעה בהרדמה מקומית וטשטוש או בהרדמה כללית. באם הבעיה בברכיים הנה דווקא של עור עודף, ניתן להסירו באם מדובר בכמות גדולה, או לשפר את איכותו באם מדובר בקמטוטים עדינים בלבד.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן